top of page

Hoe bestel je een wade?

 

Ik kies bewust voor persoonlijk contact. Een wade bestel je bij mij dus niet middels een webshop maar gewoon via een e-mail of per telefoon. Je kunt dan ook je eventuele vragen direct aan mij stellen. Uiteraard kan ook jouw uitvaartbegeleider de bestelling bij mij doen.

 

Is het mogelijk in een wade gecremeerd te worden?

In Nederland is het bij wet toegestaan om gecremeerd te worden in een wade. Wel is het belangrijk dat er geen synthetische materialen worden gebruikt. Veel crematoria hebben hiervoor hun eigen regels. Wel ben je verplicht een draagbaar te gebruiken. Meer informatie kun je aanvragen bij je uitvaartbegeleider of het desgewenste crematorium.

Is het mogelijk in een wade begraven te worden?

Een begrafenis met wade is zeker mogelijk zolang de wade in combinatie met een draagbaar gebruikt wordt. Er zijn zelfs verschillende natuurbegraafplaatsen in Nederland waar het gebruik van een wade wordt aangeraden.

carla_ijff_7.jpg

Ben je verplicht onderkleding te dragen wanneer je voor een wade kiest?

Wanneer je kiest voor een wade ben je niet verplicht om onderkleding te dragen. Als je voor onderkleding kiest, kies dan wel weer voor natuurlijke materialen.

Hoe vouw je een wade?

Er worden altijd vouw suggesties meegeleverd bij de wade. Hierin wordt helder uitgelegd hoe je een wade kunt vouwen. Maar je kunt hier ook zeker een persoonlijke keuze in maken, zolang de overledenen uiteindelijk maar volledig bedekt is en de wade goed vast zit.

Hoe zet je een wade vast?

Je kunt een wade op alle mogelijke manieren vastzetten. Bij je bestelling lever ik standaard 3 lange banden waarmee je de wade kunt vastzetten. Maar ook met een mooie broche of linten kun je de wade vastzetten. In een persoonlijk gesprek komt ook dit aan de orde en bespreken we de verschillende mogelijkheden.

Verzendmogelijkheden

 

  • Standaard verzending binnen Nederland is gratis.

       Op werkdagen vóór 17:00 verzonden is in de meeste gevallen de volgende werkdag bezorgd.
      Dit is inclusief track & trace en de zending is verzekerd tot E 500,-

 

  • Spoedservice (in overleg). E 36,30
    Op werkdagen vóór 15:00 verzonden is de volgende werkdag vóór 10:00 uur bezorgd.
    Dit is inclusief track & trace en de zending is verzekerd tot E 500,-

 

  • Ophalen in Amsterdam kan ook. Wens je dat, dan maken we een passende afspraak.  

 

  • Voor verzending naar het buitenland kun je contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. Dan bespreken we de mogelijkheden en kosten.

carla_ijff_1_edited.jpg

Betaalmogelijkheden

 

In alle gevallen, zowel particulier als voor de uitvaartondernemer, stuur ik direct na de bestelling een factuur per e-mail. Deze dien je binnen 10 dagen te betalen.

Hoe kan ik een product retourneren?

 

Stuur mij een mail met het verzoek tot retourneren. Ik stuur je dan een retourformulier dat je mij terug kunt mailen of uitgeprint bij je pakket kunt toevoegen. Vervolgens kun je het pakket per post versturen. De verzendkosten betaal je zelf. Na ontvangst van het pakket stort ik het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen dagen terug op jouw rekening.

Zie voor meer informatie ook de algemene voorwaarden.

Pakket niet ontvangen?

 

Indien je het pakket niet ontvangen hebt binnen de afgesproken tijd, neem dan contact met mij op. Als jouw vragen hierboven niet beantwoord zijn dan hoor ik het ook graag.

bottom of page